- 21.09.2016, 19.00 Uhr3-Gänge-Menü inkl. Wasser & Wein 42 €, Phil. Tisch mit Coen Simon - Warten macht glücklich
- 29.09.2016, 19.00 Uhr3-Gänge-Menü inkl. Wasser & Wein 42 €, Phil. Tisch mit Paul Verhaeghen - Authority
- 04.10.2016, 19.00 Uhr3-Gänge-Menü inkl. Wasser & Wein 42 €, Phil. Tisch mit Marli Huijer - Disziplin!
- 13.10.2016, 7 p.m.3-course menue incl. water & wine 42 €, Phil. Tisch mit Chris De Stoop - Mein Hof und ich
Frankfurt gastrosoph Leon Joskowitz is hosting a series of philosophical dinners at Mousonturm for the first time as part of this year’s Book Fair. In this specially designed Philosophical Dinner format, visitors join writers and philosophers from Flanders and the Netherlands for food, drinks and an exchange of thoughts on four evenings in September and October. A three-course meal frames the conversation, provides tempo, rhythm and sensuality. Every evening has a different menu, a different philosophical topic and a different main guest. 12 guests can take their places at the table every night. Personal reservations only possible via email: philosophie@joskowitz.de
In German (21.9., 4.10.) and English (29.9., 13.10.).
Beitrag zum offiziellen Ehrengast-Programm – Flandern & die Niederlande. Ehrengast der Frankfurter Buchmesse 2016
Biography
Leon Joskowitz
Leon Joskowitz ist Philosoph und Autor. Er kuratiert, moderiert und lehrt in verschiedenen Institutionen. 2023 erschien sein Debüt „Vom Kochen und Töten“ beim Frankfurter Westend Verlag. Im Februar 2024 wurde sein Text „Philosophie der Nische“ in uraufgeführt.